Hoppa till sidans innehåll

Anders Friberg - Simning
Mannen som lär oss simningens hemligheter heter Anders Friberg och driver företaget TA TAG - massage och simkurser parallellt med sin anställning som verksamhetschef i Tyresö simsällskap (TSS). I TSS leder han föreningens arbete med att utveckla simmare från knatte- till elitnivå. Inom ramen för sitt företag ordnar Anders simkurser och privatlektioner i simning för enskilda, grupper och företag med målsättningen att hjälpa människor att uppnå sina mål.

Han har lång erfarenhet av simidrotten o har själv varit aktiv simmare i ungdomsåren och har därefter verkat som simcoach i olika sammanhang och roller.

Under 11 år var Anders anställd som simtränare i Stockholmspolisens simidrottsförening (SPIF), de sista fem åren som chefstränare, elitansvarig och vuxensimansvarig. Förutom simcoach är han utbildad massageterapeut och utgör tillsammans med naprapater, kiropraktor och fotvårdare teamet på friskvårdsmottagningen Elite Rehab på Södermalm.

Erfarenheten från idrotten ger större kunskap och förståelse för att förebygga och behandla muskelbesvär och kunskaperna inom anatomi och muskellära ger ytterligare dimension till simningen.

Uppdaterad: 08 JUN 2017 15:55 Skribent: Jörgen Broddesson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Team Jarla Cykelklubb - Cykel
Jarla Cykel & Sport AB, Rådmansgatan 25
11425 Stockholm

Besöksadress:
Jarla Cykel & Sport AB, Rådmansgatan 25
11425 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info