Ett år går fort!

Vår verksamhetsplan håller o vårt upptagningsområde o vår medlemsprofil verkar stämma där vi vänder oss till våra kära kunder, boende i området samt cykelentusiaster överhuvudtaget och där vi erbjuder allt som cykelsporten har att ge.

Vår klubb appellerar till gammal som ung, proffs eller nybörjare, tjej eller kille o alla under samma tak men  med olika förutsättningar o därmed grupperade utefter det..

Vi har nu kört en sommarsäsong med mycket omtyckta träningar samt deltagande på Vätternrundan o sist men inte minst Ironman i Kalmar. Verksamheten har skett under ledning av vår tränare Ralph som också leder oss hela innesäsongen på World Class Vasastan.

Klubben samlat in pengar till kampanjerna Swim o Spin of Hope till förmån för barn med cancer i Barncancerfondens regi.

Nu är det dags att köra igång höstsäsongen som vi beräknar att starta lördagen 1/9 kl. 0700 utanför Jarla Cykel o Sport på Rådmansgatan.

En av höstens nyheter är att vi lanserar en egen klubbkollektion som inom några veckor kommer erbjudas till försäljning på hemsidan.

Vi samarbetar även i år med Vanadisbadet samt WorldClass Vasastan enligt nedanstående schema

Veckoschema från och med 20180901

Tis 06.45
Löpskolning/rörlighet (instruktörsledd WC)
Ons 17.45
Cykel
Tors 07.20
Coreträning ( instruktörsledd WC )
Lör 07.00
Cykel ( instruktörsledd LVC sommar o inomhus höst/vinter på WC)

Just nu !
Dags o betala medlemsavgiften för endast cykel vilken är endast 300 kr för hela 2019
För fullvärdigt triathlonmedlemskap 1990 kr om du registrerar dig senast under september månad 2018

Är du intresserad av medlemskap och vill komma igång eller ha mer info hör av dig till
This is a mailto link och följ oss på Facebook och Instagram !

Uppdaterad: 24 AUG 2018 10:10

Postadress: