Tre år går fort!

Vår verksamhetsplan håller o vårt upptagningsområde o vår medlemsprofil verkar stämma där vi vänder oss till våra kära kunder, boende i området samt cykelentusiaster överhuvudtaget och där vi erbjuder allt som cykelsporten har att ge.

Vår klubb appellerar till gammal som ung, proffs eller nybörjare, tjej eller kille o alla under samma tak men med olika förutsättningar o därmed grupperade utefter det..

Vi har nu kört tre sommarsäsonger med mycket omtyckta träningar samt deltagande på Vätternrundan o sist men inte minst Ironman i Kalmar. Verksamheten har skett under ledning av vår tränare Ralph Janewall som också leder oss hela innesäsongen på World Class Vasastan.

Klubben har samlat in pengar till kampanjerna Swim o Spin of Hope till förmån för barn med cancer i Barncancerfondens regi.

Nu är det snart dags att köra igång vårsäsongen som vi beräknar att starta lördagen 4/4 kl. 0700 utanför Jarla Cykel o Sport på Rådmansgatan.

En av vårens nyheter är att vi lanserar en egen klubbkollektion som inom några veckor kommer erbjudas till försäljning på hemsidan.

Vi samarbetar även i år med Erksdalsbadet/Vanadisbadet samt WorldClass Vasastan enligt nedanstående schema

Veckoschema från och med 20200101
Mån 06.45
Löpskolning/rörlighet (instruktörsledd WC)
Ons 07.30
Simning ( instruktörsledd Eriksdalsbadet )
Ons 17.45 ( f.o.m 15/4 )
Cykel
Tors 07.20
Coreträning ( instruktörsledd WC )
Lör 07.00 (t.o.m 4/4)
Cykel ( instruktörsledd LVC sommar o inomhus höst/vinter på WC)

Just nu !
Dags o betala medlemsavgiften för cykel vilken är endast 300 kr för hela 2020
För fullvärdigt triathlonmedlemskap 2500kr om du registrerar dig senast under april månad 2020.
Betals till Bankgiro: 326-5386

Är du intresserad av medlemskap och vill komma igång eller ha mer info hör av dig till This is a mailto link och följ oss på Facebook och Instagram !

Uppdaterad: 24 AUG 2018 10:10

Postadress: